Kindertherapie Roermond

Erica Pallandt Therapie Roermond

Op zoek naar hulp voor je kind?

Elk kind is wel eens somber, verdrietig of eenzaam. Over het algemeen is dit tijdelijk en groeit het kind hier overheen al dan niet met behulp van een ouder, leerkracht of ander belangrijk persoon.

Lukt dit niet dan kan het kind vastlopen en hulp nodig hebben. Ouders, verzorgers of andere betrokkenen voelen meestal goed aan wanneer deze periode te lang duurt of dat er iets anders aan de hand is.

jongerentherapie


Sterke fundering

De kindertijd is als de fundering van een huis. Is deze sterk genoeg dan kun je verder bouwen tot een prachtig groot stevig huis wat tegen invloeden van buitenaf bestand is. Natuurlijk kan er altijd wel eens een scheurtje in komen maar dat repareren we dan gewoon samen.


Je kind weer gelukkig zien

Werken met kinderen en jongeren vind ik geweldig om te doen. Fantastisch om een kind in korte tijd geestelijk positief te zien groeien en te horen dat het weer heerlijk in zijn/haar vel zit.

Ik ben zelf moeder van 3 volwassen kids en ik weet dat elke ouder zijn/haar kind gelukkig wil zien en dat een ongelukkig kind bezorgde ouders heeft.


Niet te lang wachten

Ik ben van mening dat lang wachten het probleem kan verergeren. Ik heb daarom ruime openingstijden om de wachttijden tot een minimum te beperken. Ik streef ernaar om binnen 14 dagen met de behandeling te kunnen beginnen. Vaak lukt dit zelfs al binnen een week.

Heb je vragen of wil je graag een afspraak met me maken? Neem gerust contact op!

Erica Pallandt
Geregistreerd bij CAT, GAT, RBCZ en NIBIG